Захист персональних даних


Користувач (фізична особа)
– суб'єкт персональних даних надає свою безумовну згоду на збір і обробку персональних даних відповідно до Закону України № 2297-VI «Про захист персональних даних» від 01.06.2010р. Користувач погоджується, що він повідомлений та погоджується на нижчезазначені умови:

1. Власник сайту здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, авторизація, відновлення пароля, відправка інформаційних матеріалів за згодою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, отримання заявок на придбання товару, залишенням відгуків щодо якості обслуговування Власника, для реєстрації в програмі знижок Власника, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Власника).

2. Обробкою даних є збір, реєстрація, накопичення, зберігання, уточнення, використання (в тому числі, передача третім особам – службам доставки), знищення. Користувач зобов'язується при зміні своїх персональних даних у найкоротший термін уточнювати інформацію на сайті, або відповідальній особі при замовленні.

3. Власник починає збір та обробку даних Користувача з моменту, коли Користувач реєструється на сайті або коли Користувач робить разове замовлення товару(ів) через кошик на сайті Власника без реєстрації облікового запису.

4. Власник бази даних не передає персональні дані третім особам без попереднього повідомлення Користувача. Власник бази даних не інформує суб'єкта персональних даних про передачу його персональних даних у випадках, передбачених Законом України «Про захист персональних даних».

5. Під час користування Користувачем сайтом Власника можуть бути присутніми елементи інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи можуть отримати деякі персональні дані. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

- системи збору статистики відвідувань інтернет-сайту (наприклад, Google Analytics та інші);

- блоки соціальних мереж (наприклад, Facebook та інші);

- системи обміну демонстрації банерів (наприклад, AdRiver та інші);

- інші ресурси;

6. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про місцезнаходження бази даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження її власника чи розпорядника;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться в базі персональних даних;

3) на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

4) отримувати не пізніше, ніж через 30 календарних днів з дня отримання запиту, крім випадків, передбачених законом, інформацію про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а так само одержувати вміст його персональних даних, які зберігаються;

5) пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням про обробку своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;

6) пред'являти вмотивовану вимогу зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником даної бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи не є достовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним наданням, а так само на захист від надання відомостей, які не є достовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органи місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити поправки щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.